News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News News

News

Close

Filtered by category: Web Close

27.11.2019 — Event

21.10.2019 — Newspaper

7.10.2019 — Magazine

3.10.2019 — Video

3.10.2019 — Magazine

27.9.2019 — Web

17.9.2019 — Web

16.9.2019 — Web

13.9.2019 — Expo

9.9.2019 — Web

6.9.2019 — Web

4.9.2019 — Newsletter

27.8.2019 — BAR news

16.8.2019 — Web

1.8.2019 — Magazine

15.7.2019 — BAR news

12.7.2019 — Newsletter

9.7.2019 — Magazine

5.7.2019 — Event

5.7.2019 — Magazine

5.7.2019 — Magazine

1.7.2019 — Web

18.6.2019 — Newsletter

14.6.2019 — BAR news

12.6.2019 — Magazine

7.6.2019 — Web

29.5.2019 — Newspaper

24.5.2019 — Web

19.5.2019 — Web

18.5.2019 — Web

15.5.2019 — BAR news

15.5.2019 — BAR news

15.5.2019 — BAR news

15.5.2019 — BAR news

14.5.2019 — Newsletter

9.5.2019 — Newspaper

17.1.2019 — BAR news

17.1.2019 — BAR news

17.1.2019 — BAR news

17.1.2019 — Newsletter

11.11.2018 — Magazine

25.10.2018 — Expo

25.10.2018 — Magazine

15.10.2018 — BAR news

TOP
Back to news

15.5.2019 — BAR news

‘’t Brughuis’ Vilvoorde

‘’t Brughuis’ Vilvoorde

Newly built apartments, commercial spaces and parking garage commissioned by Matexi. (yard started: 33,100m²)

‘T Brughuis is literally the cornerstone of the grand new development of Vilvoorde. With “4 fountains” or the Vilvoorde of tomorrow, Matexi opts for an ambitious mix of architectures, a wide range of housing options and a great deal of attention to the high-quality living around the Senne and the Brussels-Willebroek canal. Within the contours of the master plan by Lieven Achtergael, Binst Architects is currently building one of the largest neighborhood volumes as a block of 124 various apartments on a 4,400 m2 retail plinth and two underground parking spaces of 365 PP. Divided into 4 quasi-similar, tight volumes, the living units become suitable as connectable entities behind a rigid façade grid in a very light-looking, warm and timeless architecture. With two intermediate roof gardens on the public-oriented functions, we launch the idea of ​​a green base as a viewing garden to the apartments that articulate the area with spacious, funky terraces on the facades.